Mogelijke terugkeer Badr Hari? Glory Kickboxing plant groots evenement Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mogelijke terugkeer Badr Hari? Glory Kickboxing plant groots evenement

Mogelijke terugkeer Badr Hari? Glory Kickboxing plant groots evenement

Glory Kickboxing zet hoog in op de Franse markt door in een rap tempo Franse topkickboksers aan zich te binden. Met de recente ondertekening van Cyril Benzaquen, een prominente naam in de kickbokswereld, bevestigt de organisatie haar ambitie om een significant evenement in Frankrijk te organiseren.

"Met het in ijltempo tekenen van een aantal Franse topkickboksers waaronder Cyril Benzaquen lijkt Glory flink te gaan inzetten op een event in Frankrijk," onderstreept de toewijding van Glory aan de Franse vechtsportscene.

Versterking van de rijen met nieuwe Franse talenten

Naast Benzaquen heeft Glory Kickboxing haar roster verder uitgebreid door ook Bobo Sacko, Mehdi Ait El Hadj, en Ramy Deghir aan te trekken. Deze beweging wijst op een strategische versterking van het aanbod voor het geplande evenement.

"Gisteren werd bekend dat de kickboksorganisatie nog een aantal Franse namen heeft getekend, zo werden naast Benzaquen ook Bobo Sacko, Mehdi Ait El Hadj en Ramy Deghir op contract gezet," meldt een insider over de ambitieuze plannen van Glory.

Een spectaculair event in de maak met Badr Hari en Sarah Moussaddak

Het gerucht gaat dat Glory een grootschalig evenement wil opzetten in Frankrijk, waarbij niet alleen mannelijke, maar ook vrouwelijke kickbokstalenten zoals Sarah Moussaddak in de ring zullen stappen. De mogelijke terugkeer van Badr Hari, die zijn afscheidswedstrijd zou vechten, voegt een extra laag van anticipatie toe aan het evenement (niet bevestigd).

"Insiders melden dat Glory een groot event wil opzetten in Frankrijk waar ook de enige actieve vrouwelijke kickbokser de Franse Sarah Moussaddak zou vechten. Ook zou Badr Hari zijn afscheidswedstrijd gaan vechten," weerspiegelt de veelzijdigheid en het inclusieve karakter van het aankomende evenement.

De keuze voor Frankrijk een strategische zet

De keuze van Glory voor Frankrijk als locatie voor dit grootse evenement is strategisch gezien logisch. Frankrijk herbergt een grote schare aan kickboksliefhebbers en de connectie met Pierre Andurand, de Franse eigenaar en multimiljonair achter de organisatie, versterkt deze keuze.

"Op zich is het geen verrassing dat Glory kiest voor uitbreiding naar Frankrijk, het land heeft een groot aantal kickboksliefhebbers en de eigenaar van de organisatie en multi miljonair Pierre Andurand is een Fransman," benadrukt de natuurlijke synergie tussen Glory en de Franse vechtsportgemeenschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws