Glory zet vier kickboksers op contract: 'Fans willen Jamal Ben Saddik nieuws' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet vier kickboksers op contract: 'Fans willen Jamal Ben Saddik nieuws'

Glory zet vier kickboksers op contract: 'Fans willen Jamal Ben Saddik nieuws'

Glory, de toonaangevende organisatie in kickboksen wereldwijd, heeft zijn Franse contingent uitgebreid met de toevoeging van vier nieuwe en opwindende namen aan haar rooster.

Terwijlk de fans naarstig uitkijken naar nieuws rond Jamal Ben Saddik kondigt de organisatie vandaag de ondertekening van een viertal nieuwe vechters aan. Cyril Benzaquen, Bobo Sacko, Mehdi Ait El Hadj en Ramy Deghir hebben allemaal meerjarige contracten getekend, waarmee ze hun intrede doen in de elite van de kickbokswereld.

Cyril Benzaquen en Bobo Sacko brengen ervaring en kracht

Cyril Benzaquen, met een indrukwekkend record van 57 overwinningen, 12 verliezen en 3 gelijke spelen, is een van de grootste namen in het Franse kickboksen. Als 34-jarige heeft hij zes wereldtitels in kickboksen op zijn naam staan, waaronder bijna een decennium lang het ISKA-kampioenschap. Hij voegt zich nu bij de weltergewicht divisie van Glory met het doel een Glory-titel aan zijn al indrukwekkende cv toe te voegen.

Bobo Sacko, een ervaren vechter met 75 overwinningen, 6 verliezen en 1 gelijkspel, staat bekend om zijn harde Muay Thai-stijl. Op 35-jarige leeftijd heeft hij over de hele wereld gevochten en overwinningen behaald op grote namen zoals Liam Harrison, Chad Collins en Jimmy Vienot. Nu maakt hij zijn debuut bij Glory, klaar om de ring te betreden met zijn krachtige stijl.

Jong talent en explosieve kracht

Naast deze ervaren vechters verwelkomt Glory ook opkomend Frans-Marokkaans talent Mehdi Ait El Hadj in de weltergewicht divisie en het explosieve talent Ramy Deghir in de middengewicht divisie. Met respectievelijk records van 31-4-2 (8 KO's) en 5-1-1 (5 KO's) zijn zij klaar om een spektakel te bieden in de Glory-ring.

Glory zegt trots te zijn op haar Franse sterren, waaronder Diaguely Camara, Sarah Moussaddak, Pascal Toure en Sofian Laïdouni, die zich zullen meten met de besten, waaronder een confrontatie met Rico Verhoeven tijdens de openingsronde van de Glory Heavyweight Grand Prix op 9 maart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws