Glory zet veteraan in op Glory 95 event in Kroatië! 'Laatste partij' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet veteraan in op Glory 95 event in Kroatië! 'Laatste partij'

Glory zet veteraan in op Glory 95 event in Kroatië! 'Laatste partij'

Glory Kickboxing heeft de 40-jarige Mladen Brestovac uit Kroatië uit het stof gehaald voor een evenement op 21 september in Zagreb. Brestovac neemt het in zijn laatste wedstrijd op tegen Vladimir Tok. De keuze voor Brestovac, die zijn laatste gevecht in de Glory ring vocht in 2018 tegen Rico Verhoeven, heeft tot gemengde reacties geleid bij fans.

De terugkeer van Brestovac, die in eigen land zal vechten, suggereert dat Glory een goede indruk wil maken op de Kroatische fans. De organisatie hoopt dat de ervaren vechter, ondanks zijn leeftijd, een laatste sterk optreden kan leveren en het publiek kan boeien.

Glory wil Kroatische fans imponeren

Tok keert terug naar de ring na een blessure die hem eerder dit jaar parten speelde. Tijdens Glory 91 in Parijs kon hij na slechts enkele minuten niet verder vechten tegen Sofian Laïdouni vanwege een schouderblessure.

Plazibat Maakt Comeback Na 1.5 Jaar

Na een afwezigheid van 1.5 jaar door een gebroken arm keert ook publiekslieveling Antonio Plazibat terug in actie. De Kroaat zal het opnemen tegen Levi Rigters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws