Rico Verhoeven verdedigt met succes titel tegen Mladen Brestovac Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven verdedigt met succes titel tegen Mladen Brestovac

Rico Verhoeven verdedigt met succes titel tegen Mladen Brestovac

Rico Verhoeven verdedigt met succes titel tegen Mladen Brestovac

Verhoeven beducht op de knockout power van Brestovac

Rico Verhoeven zal ongetwijfeld één opdracht in zijn hoofd hebben gehad, dichtbij Brestovac blijven want als deze de kans kreeg om op afstand te vechten zou hij zijn signature been techniek in kunnen zetten waar hij Hesdy Gerges ooit snel uitschakelde. Maar even terug naar de clash tussen Verhoeven en Brestovac, Rico begon meteen met druk zetten in de eerste ronde, beide vechters wilde niet voor elkaar onder doen en Brestovac probeerde zijn hoge trappen naar het hoofd gelijk uit die op de verdediging van Verhoeven stuitte.

Hoog maar bedacht tempo

Verhoeven begon de tweede ronde geduldig maar dreef het tempo aardig op constant vooruit vechtend, Brestovac bleef uitdelen wat ook te zien was aan het lichaam van Verhoeven wat al flink wat treffers toonde. Verhoeven die goed bleef boksen en hierop onder leiding van Peter Fury had getraind had daar absoluut een voordeel mee. Hij domineerde de derde ronde dan ook.

Top atleet Rico Verhoeven

Verhoeven is een top atleet ten top, conditioneel niet bij te houden of uit te putten. Met zijn doordachte en briljante spel tegen zijn tegenstanders weet hij keer op keer te winnen. Echter een knie in het kruis in de vierde ronde kwam flink hard aan, maar Verhoeven kwam terug constant kijkend en strategisch vechtend. De vijfde en beslissende ronde liet een nog redelijk fitte Rico zien, Brestovac had maar één optie zoeken naar de KO, die echter niet kwam. Verhoeven schreef alle rondes op zijn naam.

Hete zomer van GLORY wordt afgesloten in Amsterdam

GLORY maakte eerder vandaag dat men naar Amsterdam komt en wel op 29 September en wel in de Johan Cruijff Arena met een interessant spectrum aan vechters waaronder Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en Mohammed Jaraya. Met een dergelijke line-up zal de Arena wel eens tot de nok gevuld kunnen zijn. En een betere locatie voor een rematch tussen Verhoeven en Badr Hari kan men zich niet bedenken, op vaderlandse bodem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws