Mike Tyson: 'Rico en Badr zijn beesten, NL-kickboksers de beste' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mike Tyson: 'Rico en Badr zijn beesten, NL-kickboksers de beste'

Mike Tyson: 'Rico en Badr zijn beesten, NL-kickboksers de beste'

Mike Tyson weet wat vechten is. Het boksicoon heeft lovende woorden voor de Nederlandse kickboksers zoals rico Verhoeven en Badr Hari. Deze noemt hij in zijn HotBoxin Podcast samen met Joe Rogan echte beesten in de ring.

Boksicoon Tyson sloeg eerder deze week een fanboy tot moes die hem lastig viel in een vliegtuig. Maar in de ring was hij net zo'n beest, de man weet wat vechten is en heeft lovende woorden voor de Nederlandse kickboksers.

In zijn HotBoxin Podcast waar UFC-commentator en mede podcaster Joe Rogan te gast was werd er gesproken over het kickboksen. Rogan vertelde dat hij ooit kickbokste maar er geen geld mee te verdienen was in Amerika.

Beesten in de ring

,,Daarvoor moet je in Europa zijn, vooral in Nederland daar komen de grote namen vandaan", zei Rogan. ,,Ramon Dekkers, Rob Kaman, Ernesto Hoost en Peter Aerts allemaal topvechters. En dan de huidige kampioen Rico Verhoeven, maar ook Badr Hari, man dat zijn beesten in de Ring", aldus Tyson en Rogan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws