'100 miljoen!' Joe Rogan kan aan de slag bij Rumble zonder censuur Nieuws
Nieuws

'100 miljoen!' Joe Rogan kan aan de slag bij Rumble zonder censuur

'100 miljoen!' Joe Rogan kan aan de slag bij Rumble zonder censuur

Joe Rogan krijgt een contract van $ 100 miljoen bij videostreaming platform Rumble als hij overstapt van Spotify. UFC-commentator en Podcaster Rogan ligt overhoop met Spotify.

Rumble CEO Chris Pavlovski biedt podcaster Rogan het contract van $ 100 miljoen voor vier jaar op zijn ongecensureerde platform. ,,We staan ​​achter je, je gasten en jouw legioen van fans", schrijft Pavlovski aan Rogan in een brief met het aanbod.

Kans om de wereld te redden

,,De mensen verlangen naar een echt gesprek. Daarom willen we je 100 miljoen redenen geven om van de wereld een betere plek te maken. Wat als je al je shows naar Rumble brengt, zowel oud als nieuw, zonder censuur, voor 100 miljoen dollar over vier jaar? Dit is onze kans om de wereld te redden. En ja, dit is volkomen legitiem.”

Rogan die ook de grote UFC-wedstrijden becommentarieerd, kwam voor het eerst onder vuur te liggen vanwege vermeende verkeerde informatie over COVID op zijn Spotify-podcast, waar hij 11 miljoen luisteraars heeft. Meer recentelijk zijn er oproepen geweest om hem totaal van internet te halen wegens gebruik van het n-woord (nigger. red), in het verleden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws