'Ik haat hem!' Joshua wil dat Whyte morgen Fury verslaat Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik haat hem!' Joshua wil dat Whyte morgen Fury verslaat

'Ik haat hem!' Joshua wil dat Whyte morgen Fury verslaat

Anthony Joshua steunt ongegeneerd Dillian Whyte om de opschepperige WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury te verslaan. En deze te verwijderen als een van de titelhouders in de divisie.

Uitdager Whyte zou Joshua een groot plezier doen door mogelijk een obstakel voor hem uit de weg te ruimen. Zodat Joshua zijn nummer 1 plek in de zwaargewicht divisie kan heroveren. Joshua weet dat hij het talent heeft om Dillian te verslaan, nadat hij deze in december 2015 in de zevende ronde stopte.

Het verslaan van Fury zou een veel moeilijker probleem zijn voor Joshua, en dat weet hij duidelijk. Dat is waar Whyte interessant wordt. Als hij Fury kan verslaan, is dat een probleem minder waar Joshua en zijn promotor Eddie Hearn zich zorgen over hoeven te maken.

Nachtmerrie

,,Ik steun Dillian, ook al haat ik hem en wil ik hem een ​​dezer dagen kapot maken", zei Anthony Joshua tegen iFL TV. Het is interessant dat Joshua "haat" kan hebben tegen Whyte, maar toch wil dat hij Fury verslaat. Het is logisch dat Joshua wil dat Whyte Fury verslaat. Dat is een gevecht dat een nachtmerrie voor hem zou zijn en hij heeft duidelijk in gedachten gehad hoe het zou gaan.

Hoewel WBC-kampioen deze week heeft gesproken over hem weglopen van de sport na de titelverdediging van zaterdag tegen Whyte, is Joshua duidelijk een van de velen die dat als onzin beschouwen. Zonder twijfel zal Fury zijn carrière voortzetten, winnen of verliezen, morgen. Dit zou Joshua zonder twijfel als een drempel beschouwen in zijn weg naar de WBC-titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws