'Klaar mee! 'Topvechter Anissa Meksen stapt op bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Klaar mee! 'Topvechter Anissa Meksen stapt op bij ONE Championship

'Klaar mee! 'Topvechter Anissa Meksen stapt op bij ONE Championship

Anissa Meksen de voormalige Glory Kickboxing kampioen stapt op bij ONE Championship, noemt 'gebrek aan respect' van de organisatie reden van haar vertrek.

Meervoudig wereldkampioen kickboksen Anissa Meksen heeft zojuist aangekondigd te stoppen bij ONE Championship. Ook verteld zij over haar over haar relatie met grootste vechtsport organisatie ter wereld. En geeft zij duidelijkheid over de annulering van haar laatste gevecht en kondigt aan dat ze heeft besloten de organisatie te verlaten.

In totaal heeft Meksen in drie jaar tijd selchts drie keer gevochten bij ONE terwijl ze in dezelfde periode maar liefst elf keer had gevochten Glory haar oude werkgever. Meksen is duidelijk en steekt haar woorden niet onder stoelen of banken, ze is klaar met ONE. "Na veel overweging heb ik besloten om mijn gevecht tegen Stamp Fairtex op 25 februari te annuleren", schrijft Meksen op social media.

Anissa Meksen voelt zich zwaar genaaid door ONE Championship

"Mijn tweede reden is dat er een fout was gemaakt in het contract en de communicatie van ONE Championship. Ze hadden mij verteld dat het een gevecht zou zijn met een vergoeding voor het gevecht, de overwinning en een mogelijke knock-out. Maar tot mijn schok en ergernis hoorde ik woensdagochtend, de dag voor de weging, dat het een gevecht was zonder deze voorwaarden. We hebben geprobeerd een regeling te vinden met de matchmakers zodat het gevecht zou doorgaan, maar helaas hebben ze ons afgewezen."

"Na drie jaar van respectloos gedrag heb ik besloten dat ik het niet meer kon verdragen om als professionele vechter te worden behandeld als een zondagskind. Daarom heb ik gekozen om mijn gevecht te annuleren", aldus Meksen die bij Glory ook al tegen een muur liep. Zo werd zij volgens eigen zeggen er in geluisd in een gevecht tegen Tiffany van Soest de huidige kampioen.

“Ik hou van wat ik doe, ik ben een echte liefhebber en ik heb altijd alles gegeven voor mijn sport en mijn prestaties. Maar vandaag kan ik niet zeggen dat ik een professionele bokser ben, ik kan niet zeggen dat mijn status wordt gerespecteerd! Ik ben ongelukkig sinds mijn handtekening zetten bij ONE. Ik heb veel om hen gehuild, want boksen is meer dan een passie, het is mijn leven. Ik was meer dan geduldig, maar als er geen respect aan tafel is, moet je het laten gaan!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws