šŸŽ„ Gucci Petje krijgt pak slaag na uitdagen! 'Ik zie je morgen' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Gucci Petje krijgt pak slaag na uitdagen! 'Ik zie je morgen'

šŸŽ„ Gucci Petje krijgt pak slaag na uitdagen! 'Ik zie je morgen'

Karateka's kunnen er flink wat van op de mat als het op vechten aankomt. Dat ervaarde ook een van de deelnemers aan een toernooi die tevoren even zijn tanden wilde laten zien.

Vechters die elkaar tegenkomen voordat zij tegen elkaar gaan knokken doen wel eens aan trashtalk en uitdagen. Blijf dan maar eens rustig en kalm om je wraak te bewaren tot in de ring, kooi of mat. In een video van Twitter kanaal Rush Hour MMA zien we hoe het afloopt na een stevige uitdaging.

De twee karate vechters die elkaar tegen het lijf liepen maakte duidelijk dat het gevecht wat er de volgede dag aankwam geen boswandeling zou zijn. Terwijl de vechter met de kenmerkenden Gucci pet zijn rivaal zegt hem de volgende dag compleet af te maken, blijft deze kalm en rustig.

"Ik breek je gezicht, ik voel mij overal thuis", zegt de uitdager. Maar deze woorden lijken de kleinere stevig gebouwde opponent niks te boeien. Sterker nog deze visualiseerde vast wat hij met zijn rivaal en diens grote mond zou gaan doen. Bekijk de video hoe het afliep.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws