K-1 strikt Glory kickboksers voor Brazilië event: 'Alleen de beste' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 strikt Glory kickboksers voor Brazilië event: 'Alleen de beste'

K-1 strikt Glory kickboksers voor Brazilië event: 'Alleen de beste'

De legendarische kickboksorganisatie K-1 is bezig met een comeback en heeft al een aantal evenementen georganiseerd. In hun zoektocht naar toptalent heeft de Japanse organisatie nu een aantal voormalige Glory-vechters gerekruteerd.

Anderson Silva, de voormalige uitdager van Rico Verhoeven, Guto Inocente en Ariel Machado zijn allemaal bevestigd voor het K-1 World GP 2024 in Curitiba - South American Round event. De zwaargewichten, die nog geen tegenstanders hebben, zullen op 10 augustus de ring betreden voor een zwaargewichtstoernooi.

Gemengde reacties op eerdere K-1 evenementen

De eerdere K-1-evenementen in Europa, te beginnen met Roemenië in juni en vervolgens Bosnië, kregen gemengde reacties. Voor deze evenementen koos K-1 ervoor om samen te werken met lokale vechtsportbonden, wat niet geheel vlekkeloos verliep.

K-1 strikt Glory kickboksers voor Brazilië event: 'Alleen de beste'
Guto inocente (R) in actie

Het K-1 World MAX 2024 - World Championship Tournament Final, dat afgelopen weekend in Tokio, Japan plaatsvond, kreeg daarentegen veel positieve feedback. Net als de twee Europese evenementen traden er ook Nederlandse vechters aan. Het was Stoyan Koprivlenksi die het toernooi won.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws