Hartverscheurende foto topkickbokser Jamal Ben Saddik! 'Ik zou graag meer kunnen doen' Nieuws
Nieuws

Hartverscheurende foto topkickbokser Jamal Ben Saddik! 'Ik zou graag meer kunnen doen'

Hartverscheurende foto topkickbokser Jamal Ben Saddik! 'Ik zou graag meer kunnen doen'

Jamal Ben Saddik is in Marokko aan het helpen om de slachtoffers van de zware aardbeving te helpen. Een voorbeeld voor velen vinden zijn fans, en de vechter zelf zou graag meer willen doen.

Marokko werd ruim een week geleden wereldnieuws door de zware aardbeving waar meer dan tweeduizend mensen het leven lieten. Ook de vecht en sportwereld werd geraakt. Atleten maakte begrijpelijke keuzes door wedstrijden af te zeggen, ook Badr Hari zei zijn wedstrijd in Parijs af uit respect voor de slachtoffers.

Ben Saddik besloot niet stil te zitten en af te reizen naar zijn land om ter plaatse de handen uit de mouwen te steken en te helpen. Via social media was al tezien hoe de Glory kickbokser in actie kwam. Ook andere bekende Marokkaanse vechters zijn in het land om te helpen of organiseren hulp transporten.

In een Instapost vandaag stelt Ben Saddik de wens te hebben meer te kunnen doen voor de slachtoffers. De begeleidende foto waar de kickbokser op te zien is met een slachtoffertje krijgt veel reacties van fans. De foto laat ook zien dat er veel leed is in het land waar de hulp nog hard nodig is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws