'Ik maak haar af!' Dreigende boodschap aan kickbokser Anissa Meksen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik maak haar af!' Dreigende boodschap aan kickbokser Anissa Meksen

'Ik maak haar af!' Dreigende boodschap aan kickbokser Anissa Meksen

Stamp Fairtex dreigt Anissa Meksen op alle mogelijke manieren af te maken als de twee elkaar vrijdag ontmoeten tijdens ONE Fight Night 6.

De clash tussen Stamp en Meksen aanstaande vrijdag zal afwisselend Muay Thai en MMA zijn. Twee disciplines waar Stamp al heel veel ervaring mee heeft. Meksen daarentegen heeft Muaythai en kickbokservaring en is voormalig Glory Kampoen met een record van 103 winstpartijen (33 KO's), tegen 5 verliezen.

Zware dreiging

"Ik zal haar zeker afmaken door middel van knock-out of submission", claimt Stamp die een record heeft van 63 winsten en 17 verliezen. De Thaise is zeker van haar zaak en stuurt een strenge waarschuwing naar Meksen.

Toch lijkt Meksen ruim favoriet en zal de Thaise veel werk hebben aan de Franse die er alles aan zal doen niet in een grondgevecht te geraken. Stamp is een expert in Braziliaans Jiu-Jitsu. Alleen al in MMA won ze de ONE Women's Atomweight World Grand Prix.

Behaalde ze de nummer 1-positie en kwam ze vorig jaar dicht bij het onttronen van ONE Atomweight World Champion "Unstoppable" Angela Lee bij ONE X.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws