'Niet te stoppen!' Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar Nieuws
Nieuws

'Niet te stoppen!' Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar

'Niet te stoppen!' Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar

Anissa Meksen heeft alle ogen op haar gericht voor het gevecht onder speciale regels tegen Stamp Fairtex. Tijdens ONE on Prime Video 6, dat op 13 januari in de Impact Arena in Bangkok zal worden gehouden. Zijn Meksen en Stamp tegen elkaar te zien.

De Franse Meksen was al een wereldkampioen kickboksen onder andere bij Glory, voordat ze de overstap maakte naar ONE Championship in 2020. Echter zat Meksen daar lange tijd op de reservebank en most smeken om een gevecht. ONE-Baas en CEO Chatri Sityodtong zag echter haar potentieel om een ​​allround vechter te worden in meerdere disciplines in vechtsporten.

Niet te stoppen

Sityodtong heeft zo zijn mening over Meksen waarvan hij zegt dat deze niet te stoppen zou zijn als zij volledig op MMA over zou stappen. ,,Als ik Anissa was, zou ik dag en nacht oefenen op de verdediging tegen de aanvallen van Stamp", zegt Sityodtong. ,,Dan is Anissa een nog sterkere, atletischere en gevaarlijkere tegenstander en welhaast niet te stoppen. "

Het lijkt erop dat gevechten op basis van speciale regels nu een hoofdbestanddeel zijn geworden onder de vlag van ONE. Zeker nadat het experiment Demetrious Johnson versus Rodtang Jitmuangon afgelopen maart met positieve reacties werd ontvangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws