Ex-Kickbokser Andrew keihard aangepakt na arrestatie in Roemenië Nieuws
Nieuws

Ex-Kickbokser Andrew keihard aangepakt na arrestatie in Roemenië

Ex-Kickbokser Andrew keihard aangepakt na arrestatie in Roemenië

Andrew Tate de kickbokser die een aspirant-realiteitsster en mannen rechtenactivist werd, cultiveerde jarenlang tot een persoonlijk merk dat doordrenkt was van controverse.

Recentelijk werd Tate samen met zijn broer Tristan opgepakt in Roemenië op beschuldiging van vrouwenhandel en seksuele uitbuiting. Alhoewel hij in de pers al veroordeeld is staan zijn fans nog steeds achter hem.

Volgens Insider hebben de Roemeense autoriteiten in verband met het onderzoek elf luxe auto's van Tate en zijn broer in beslag genomen, waarbij een woordvoerder zegt dat de inbeslagname in wezen wordt gebruikt als onderpand om "de kosten van het onderzoek te dekken".

Andrew Tate's dikke wagenpark in beslag genomen

Gandul was in staat om een foto te maken van enkele van de voertuigen in kwestie, waaronder een Bugatti Veyron, Rolls-Royce Wraith, Aston Martin Vanquish, een Porshe 911 Carrera 4S en andere die naar verluidt een gecombineerd totaal van ongeveer $ 7 miljoen waard zijn.

Gisteren maakte de Nederlandse vechtsport organisatie Enfusion bekend de banden met Tate te hebben doorgesneden. Het nieuwe merk T8KO van de organisatie waar Tate naamgever en social media parten van was is omgedoopt naar 8TKO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws