Glory zet alle zeilen bij voor Grand Prix ticketverkoop! 'Game Over, New Game' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet alle zeilen bij voor Grand Prix ticketverkoop! 'Game Over, New Game'

Glory zet alle zeilen bij voor Grand Prix ticketverkoop! 'Game Over, New Game'

Glory Kickboxing zet alles op alles voor de ticketverkoop van de Glory Grand Prix op 9 maart een datum die snel dichterbij komt. Met een unieke en explosieve promotievideo in 'gaming style' probeert de organisatie de aandacht van fans te trekken voor het aankomende toernooi. Deze creatieve aanpak is bedoeld om de opwinding rond het evenement te verhogen en fans te enthousiasmeren.

Uitdagingen in ticketverkoop voor het GelreDome

Het toernooi, dat een achtman sterke line-up heeft in de stijl van een K-1 opzet, heeft nog een duwtje in de rug nodig wat betreft de kaartverkoop. Het GelreDome, bekend om zijn grote capaciteit, heeft nog steeds veel beschikbare plaatsen, zoals blijkt uit het floorplan. Dit benadrukt de uitdaging waar Glory voor staat om het evenement volledig uit te verkopen.

Sensationele promotie en favorieten

Om de ticketverkoop te stimuleren, heeft Glory een sensationele promotievideo gelanceerd met daarin de deelnemende vechters. De organisatie, die recentelijk te maken kreeg met het onverwachte vertrek van haar nieuwe CEO Maurice Hols, kondigt aan: "Over twee weken rammen we op START voor de Glory Grand Prix."

Experts voorspellen dat Rico Verhoeven de grootste kans maakt om te winnen, hoewel de andere deelnemers altijd voor een verrassing kunnen zorgen. Sommige reacties op eerdere promo's suggereren dat de aanwezigheid van Jamal Ben Saddik de tribunes al flink had kunnen vullen, maar zijn afwezigheid laat ruimte voor andere vechters om hun fans te trekken.

Een avond vol actie en spektakel

Het toernooi belooft een avond vol actie en spektakel te worden, waarbij de acht deelnemers zich van hun beste kant zullen laten zien. Glory benadrukt dat aan het einde van de avond de Grand Prix kampioen bekend zal zijn, wat de spanning en anticipatie voor het evenement alleen maar verhoogt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws