šŸŽ„ Nordine Mahieddine was grote kanshebber voor de Glory Grand Prix! 'Had kunnen winnen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Nordine Mahieddine was grote kanshebber voor de Glory Grand Prix! 'Had kunnen winnen'

šŸŽ„ Nordine Mahieddine was grote kanshebber voor de Glory Grand Prix! 'Had kunnen winnen'

Nordine Mahieddine werd uit de Glory zwaargewicht Grand Prix vanwege het niet voldoen aan de nieuwe regels van de kickboksorganisatie. Welke dit zijn en waaraan Mahieddine specifiek niet aan voldeed is niet bekend gemaakt, volgens insiders had de Frans-Algerijnse topatleet een grtoe kans gemaakt de GP te winnen.

Inmiddels heeft het team van topcoach Said El Badaoui waar ook Mahieddine deel van uit maakte het trainingskamp in Thailand afgesloten en ijn op weg naar Nederland. Een trainingskamp met een aantal controverses mede door het in reizen van Jamal Ben Saddik die zich bij El Badaoui voegde.

šŸŽ„ Nordine Mahieddine was grote kanshebber voor de Glory Grand Prix! 'Had kunnen winnen'
Het team van Said El Badoui

In video's is te zien dat Mahieddine er top uit ziet in zijn trainingen. Ook Insiders melden dat Mahieddine imponeerde: "Nordine kan zo instappen en mee doen, als je ziet wat hij neerzette tijdens de training, dan had hij zeker een grote kans gemaak om te winnen."

Nordine had een grote kans gemaakt om te winnen

Jamal Ben Saddik die volgens Glory een aanbod afwees om mee te doen, maar wat door diverse bronnen ontkracht wordt liet zich ook gelden in de training. "Jamal is topfit, hoe ze er ooit bij zijn gekomen dat hij dit niet zou zijn is een raadsel."

De Fans hadden Mahieddine als favoriet om te winnen en hoopten zelfs op een clash met Rico Verhoeven. 9 maart zal uitwijzen wie zich de toernooi kampioen mag noemen, met een deelnemersveld die er anders uitziet dan de diehard fans wellicht hadden gehoopt.

Ronde Vechter 1 vs. Vechter 2
Kwartfinale 1 Levi Rigters (15-1, 7 KO) vs. Uku JĆ¼rjendal (20-8, 16 KO)
Kwartfinale 2 Tariq ā€˜Cookieā€™ Osaro (25-3-1, 13 KO) vs. Bahram Rajabzadeh (65-1, 58 KO)
Kwartfinale 3 Nabil Khachab (25-18, 13 KO) vs. Benjamin Adegbuyi (35-7, 20 KO)
Kwartfinale 4 Rico Verhoeven (61-10, 20 KO) vs. Sofian LaĆÆdouni (35-2-1, 17 KO)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws