Glory-ster Semeleer heeft 'BAD NEWS' voor uitdager Kwasi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory-ster Semeleer heeft 'BAD NEWS' voor uitdager Kwasi

Glory-ster Semeleer heeft 'BAD NEWS' voor uitdager Kwasi

Endy Semeleer verdedigt op 27 april zijn Glory Kickboxing weltergewicht titel tijdens Glory 91 in Parijs. Uitdager Chico Kwasi mag zich echter opmaken voor een bikkelharde kampioen.

Met slechts één nederlaag in 37 kickbokswedstrijden is Semeleer een ware reus in de Glory welterweight divisie. Hij staat te popelen om zijn titel te verdedigen tegen Kwasi, die bekend staat om zijn harde vechtstijl. "Ik hou van vechten tegen jongens met een goed record", aldus Semeleer. "Dat maakt het extra spannend."

Kwasi krijgt zware taak

Kwasi beseft dat hij een enorme uitdaging voor zich heeft. Semeleer heeft nog nooit zijn titel hoeven af te staan en is vastberaden om dat zo te houden. "Kwasi is misschien wat groter," zegt Semeleer, "maar dat maakt niks uit. Qua kracht kan hij me niet aan. Ik ga hem flink onder druk zetten. Die titel blijft bij mij!"

Semeleer maakt zich klaar om bijnaam eer aan te doen

Semeleer is vastberaden om zijn bijnaam "Bad News" waar te maken. Hij belooft de fans een spectaculair gevecht te geven. "Het wordt oorlog in de ring," aldus Semeleer. "Ik ga alles geven om te winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws