Glory-ster Semeleer's spectaculaire trainingsvideo belooft harde strijd met Kwasi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory-ster Semeleer's spectaculaire trainingsvideo belooft harde strijd met Kwasi

Glory-ster Semeleer's spectaculaire trainingsvideo belooft harde strijd met Kwasi

De regerend Glory Weltergewicht kampioen, Endy Semeleer, staat op 2 april in Parijs klaar om zijn titel te verdedigen tegen de getalenteerde Chico Kwasi.

Semeleer, bekend om zijn harde stoten en trappen, is vastberaden om zijn titel te behouden en te bewijzen dat hij de beste in zijn klasse is.

Kwasi, die de afgelopen tijd indrukwekkende overwinningen heeft behaald, is een geduchte uitdager die aast op Semeleer's troon. De spanning is dan ook te snijden en fans kunnen zich verheugen op een spectaculair gevecht.

Kan Chico Kwasi Semeleer van zijn troon stoten?

Semeleer heeft al laten zien dat hij niet zomaar zijn titel afstaat. In het verleden heeft hij al diverse gevaarlijke tegenstanders verslagen en hij is dan ook vol zelfvertrouwen. "Ik kan niet wachten om op 2 april een show te geven," aldus Semeleer.

De verwachting is dat er een groot aantal Nederlandse fans aanwezig zullen zijn om Semeleer te steunen tijdens zijn titelgevecht in Parijs. Diegene die er niet bij kunnen zijn kunnen het gevecht live bekijken op Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws