'Hij gaat ze allemaal knock-outen!' Latescu klaar voor Glory Grand Prix Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hij gaat ze allemaal knock-outen!' Latescu klaar voor Glory Grand Prix

'Hij gaat ze allemaal knock-outen!' Latescu klaar voor Glory Grand Prix

Stefan Latescu werd vandaag aangekondigd als de eerste deelnemer van de Glory lichtzwaargewicht Grand Prix welke in juni plaatsvindt. Wie is de Roemeen die als een gevaarlijke contender wordt beschouwt.

Glory komt haar belofte na en komt met een tweede 8 mans Grand Prix in Juni voor de lichtzwaargewicht divisie. Vandaag werd de Roemeense kickbokser Stefan Latescu aangekondigd die gezien wordt als een groot talent.

Wie is Stefan Latescu

  • Nationaliteit: Roemeens
  • Sporten: Kickboksen, boksen (voorheen Muay Thai, kempo)
  • Record 17-15 met 8 knockouts
  • Ranking: #3 licht-zwaargewicht bij GLORY (per 1 januari 2024)
  • Bekend om: Knock-out kracht

Latescu is een talentvolle vechter met een indrukwekkende amateurcarrière. Hij behaalde meer een groot aantal overwinningen in amateur kickboksen en was de jongste senior heavyweight kampioen in de geschiedenis van het Roemeense amateur boksen. Hij is nog steeds ongeslagen op nationaal niveau in het boksen.

In september 2023 maakte hij zijn debuut bij Glory en versloeg toen Pascal Touré. Momenteel is hij gerangschikt als nummer 3 in de licht-zwaargewicht divisie en wordt gezien als een geduchte tegenstander voor andere vechters in de Glory Grand Prix.

Hoe gevaarlijk is Latescu

Dat Latescu meedoet aan de LHW Grand Prix zal de vechters die nog moeten worden toegevpegd op scherp zetten. Zijn record liegt er niet om evenals zijn knockout kracht. Als prof vocht hij 17 keer waarvan hij 15 keer als winnaar uit de bus kwam met 8 knockouts. Dit maakt hem een geduchte tegenstander.

Het is nog onduidelijk wie er verder opgenomen worden in de Grand Prix, maar de keuze is ruim. Fans hopen op kampioen Tarik Khbabez en Bahram Rajabzadeh die recentelijk op een haar na de finale van de zwaargewicht Grand Prix haalde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws