Enfusion lanceert groots kickboks talentenpool: 'Toekomstige kampioenen kweken' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Enfusion lanceert groots kickboks talentenpool: 'Toekomstige kampioenen kweken'

Enfusion lanceert groots kickboks talentenpool: 'Toekomstige kampioenen kweken'

In 2024 zet kickboksorganisatie Enfusion een grote stap in de ontwikkeling van nieuw talent met de lancering van "Road 2 Enfusion".

Dit initiatief markeert een belangrijke mijlpaal in de zoektocht naar de volgende generatie kickbokskampioenen. Geïnspireerd door de successen van vergelijkbare programma's zoals "House of Glory" van Glory Kickboxing en "Road To ONE" van ONE Championship, streeft Enfusion ernaar om een uniek platform te bieden voor opkomende vechters.

Een unieke kans voor jonge vechters

"Road 2 Enfusion" belooft meer te zijn dan alleen een evenement; het is een platform dat jonge, ambitieuze vechters de kans biedt om hun talent te tonen aan een breed publiek. Dit programma richt zich op vechters in de Jeugd t/m B-klasse, waarbij de focus ligt op het ontdekken en ontwikkelen van potentieel. Deelnemers krijgen de unieke kans om zich te bewijzen en mogelijk door te groeien naar grotere evenementen binnen Enfusion.

De organisatie benadrukt dat "Road 2 Enfusion" niet alleen gaat over het vinden van nieuw talent, maar ook over het bieden van een podium waarop deze vechters kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Met wildcards voor grote Enfusion-evenementen en contractmogelijkheden in het vooruitzicht, is dit een niet te missen kans voor elke ambitieuze kickbokser.

Een beloftevolle toekomst voor het kickboksen

Met "Road 2 Enfusion" zet Enfusion zich in voor de toekomst van het kickboksen. Door het bieden van kansen aan jong talent, versterkt de organisatie niet alleen haar eigen positie in de wereld van het kickboksen, maar draagt ze ook bij aan de algehele groei en populariteit van de sport.

De kick-off van "Road 2 Enfusion" is gepland op 11 februari 2024, een datum die nu al belooft een mijlpaal te worden in de kickbokswereld. Vechters, fans en liefhebbers worden uitgenodigd om deel uit te maken van deze spannende reis en samen de toekomst van het kickboksen vorm te geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws