Glory beschermt Rico Verhoeven ten koste van Ben Saddik: 'Geen echte legende' Nieuws
Nieuws

Glory beschermt Rico Verhoeven ten koste van Ben Saddik: 'Geen echte legende'

Glory beschermt Rico Verhoeven ten koste van Ben Saddik: 'Geen echte legende'

Jamal Ben Saddik is een van de grootste kanshebbers om de Glory zwaargewicht Grand Prix te winnen. Toch zet de kickboks organisatie hem niet in, dit tegen de zin van de fans.

Dat Glory Jamal Ben Saddik niet inzet tijdens de Glory GP van 2024 is tegen het zere been van veel fans. In reacties op zijn meest recente post op Instagram is dat opnieuw te lezen. De Marokkaan krijgt alle lof en wordt gezien als de grootste bedreiging in een toernooi, en voor kampioen Rico Verhoeven.

Eerlijkheid niet gewaardeerd

Zelf lijkt Ben Saddik te hinten waarom hij niet wordt ingezet, althans als de tekst bij zijn post daarop duidt: "Ik ben een man die gelooft dat goed goed is en dat kwaad verkeerd is. Dat vinden ze niet leuk, maar zo ben ik", schrijft Ben Saddik.

Fans sparen Glory niet en beschuldigen deze onder andere van het beschermen van Verhoeven en dreigen de organisatie te boycotten: 'Als Glory je niet inzet gaan wij deze boycotten. En Rico doet alleen maar mee omdat jij er niet in staat", is te lezen.

Je bent geen legende zoals Rico

Een andere fan durft kritisch te zijn tegenover Ben Saddik en schrijft: "Met alle respect, je bent een goede vechter, maar je bent niet die kampioen of die legende die je denkt en dat is de waarheid die je moet weten, stop met jezelf te vergelijken met de legende (je weet wie ik bedoel, Rico Verhoeven. red.)", schrijft een zekere hunt_el34. "Je bent gewoon een vechter zoals de anderen bij Glory. Ik zei vechter, geen legende, jouw fans bestaat uit 99,9% Marokkanen 0,1% andere landen, dus dat betekent dat je niets speciaals voor Glory bent."

Welingelichte bronnen beweren dat Ben Saddik bewust uit de Glory competitie wordt gehouden, mede door druk van anderen. Daar tegenover zou Ben Saddik zelf er ook niet veel meer voor voelen voor de organisatie te vechten. Totdat deze beweringen niet officieel bevestigd zijn blijft het vooralsnog gissen wat er achter de gesloten deuren plaatsvindt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws