Gewond Nederlands vechtsporticoon stapt toch de ring in: 'Zal ze wat laten zien' Nieuws
Nieuws

Gewond Nederlands vechtsporticoon stapt toch de ring in: 'Zal ze wat laten zien'

Gewond Nederlands vechtsporticoon stapt toch de ring in: 'Zal ze wat laten zien'

In de wereld van vechtsporten kan een ongeluk tijdens een trainingssessie grote gevolgen hebben. Anthony Engelen, een prominente Nederlandse vechter, ondervond dit aan den lijve.

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden leidde tot een ernstige voetwond bij Engelen, veroorzaakt door een gevallen fles. Ondanks deze tegenslag, slechts tien dagen voor zijn gevecht tegen Paris Pernandes, blijft Engelen vastberaden. Zijn statement, "Ik kom opdagen, ook al kan ik nu tien dagen niet trainen," weerspiegelt zijn vechtershart en toewijding.

Pionier in de Nederlandse Vechtsport

Anthony Engelen, beter bekend als 'The Archangel', heeft zich onderscheiden als een van de eerste Nederlandse vechters die toetrad tot ONE Championship, de meest prestigieuze vechtsportorganisatie in Azië.

Ondanks de ups en downs in zijn carrière bij ONE, waaronder een nederlaag in zijn debuutwedstrijd maar ook indrukwekkende overwinningen, blijft zijn vechtersgeest ongebroken.

Nieuwe uitdaging in de ring

Na zijn avontuur bij ONE Championship zocht Engelen naar nieuwe uitdagingen, wat hem leidde naar de HSS Series. Zijn debuut in deze arena tegen Riko Chen markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, ditmaal in de boksring.

Op 21 april vindt het volgende grote gevecht plaats voor Engelen. Hij zal het opnemen tegen Paris Pernandes in een bokswedstrijd die belooft zijn vaardigheden en reputatie in de vechtsportwereld op de proef te stellen. Dit gevecht is niet alleen een kans voor Engelen om zijn kunnen in de boksring te tonen, maar ook om zijn status als vooraanstaande Nederlandse vechtsporter verder te bevestigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws