🎥 Badr Hari rivaal McSweeney plaatst onthullende video online! 'Altijd privé gehouden' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari rivaal McSweeney plaatst onthullende video online! 'Altijd privé gehouden'

🎥 Badr Hari rivaal McSweeney plaatst onthullende video online! 'Altijd privé gehouden'

Het was een wilde achtbaan voor James McSweeney in de wereld van het kickboksen. Eerder deze maand zag hij zijn langverwachte gevecht tegen niemand minder dan Badr Hari in Parijs verdampen vanwege de aardbeving in Marokko.

De Britse vechter had gehoopt op een latere herkansing tegen de legendarische Badr, en die hoop werd hem aanvankelijk gegeven. Maar het leven in de vechtsportwereld zit vol verrassingen en wendingen. McSweeney zal op 7 oktober niet tegen Badr Hari in de ring staan, zoals eerder verwacht. In plaats daarvan zal Hari de degens kruisen met Uku Jurjendahl in Bulgarije, tijdens een eliminatiewedstrijd voor de Glory Zwaargewicht Grand Prix.

Vandaag plaatste McSweeney, die meestal terughoudend is met het delen van zijn trainingsvideo's, een zeldzaam onthullend inkijkje in zijn voorbereidingen online. Wat meteen opvalt aan de beelden is de ongetemde vechtspirit die in hem leeft. Het lijkt erop dat het gevecht met Badr Hari vol met vuurwerk had gezeten.

In zijn eigen woorden verklaarde McSweeney: "Ik heb mijn trainingsvideo's altijd privé gehouden, niet zoveel gepost... Maar op dit moment denk ik dat het niet meer uitmaakt. Dus, beste fans, geniet van dit fragment van mijn padwerk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws