Mis Niets! 'Glory website voorlopig under construction maar zo blijf je op de hoogte' Nieuws
Nieuws

Mis Niets! 'Glory website voorlopig under construction maar zo blijf je op de hoogte'

Mis Niets! 'Glory website voorlopig under construction maar zo blijf je op de hoogte'

De officiële website van deze toonaangevende vechtsportorganisatie ondergaat momenteel een uitgebreide facelift en zal in november 2023 terugkeren in een geheel nieuwe en verbeterde vorm op het wereldwijde web.

De website was de afgelopen dagen offline, waardoor fans verstoken waren van belangrijke informatie over aankomende evenementen, gevechten en aankondigingen. Maar maak je geen zorgen, Glory Kickboxing heeft Vechtsport Info verzekerd dat er met man en macht wordt gewerkt aan de gloednieuwe site om je de ultieme vechtsport ervaring te bieden.

Glory laat je niet in de kou staan

Hoewel de fans nog even geduld moeten hebben tot de grote onthulling in november, laat Glory Kickboxing weten je in de tussentijd niet in de kou te laten staan. Je kunt als fan nog steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates via de social media kanalen van Glory op platforms zoals Instagram, Facebook en Twitter (voeg hier linkjes toe).

Hier kun je exclusieve content verwachten, inclusief behind-the-scenes beelden, interviews met vechters en nog veel meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws