Jamal Ben Saddik geschorst voor doping gebruik door Glory Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik geschorst voor doping gebruik door Glory

Jamal Ben Saddik geschorst voor doping gebruik door Glory

Jamal Ben Saddik (32) is door Glory Kickboxing geschorst, ook is hij uit de zwaargewicht-ranking verwijderd en zijn laatste overwinning is teruggedraaid.

De Belgische Ben Saddik is betrapt op doping en door Glory geschorst. Er gingen al langere tijd geruchten dat de Belgisch-Marokkaanse vechter verboden middelen had gebruikt. Ook bronnen uit Glory zelf meldde onze redactie dit al eerder, maar konden destijds niets bevestigen. De Telegraaf brengt het nieuws vandaag naar buiten.

Ben Saddik stond al op gespannen voet met Glory na uitspraken die hij deed in de Podcast van vechtsport journalist Giovanni Tjin. Ben Saddik dreigde daar te stoppen met vechten voor de organisatie. omdat hij maar geen gevecht kreeg.

De zwaargewicht afdeling van Glory staat momenteel onder druk. Kampioen Rico Verhoeven is tijdelijk uitgeschakeld door een knieblessure. Er heerst onzekerheid rond andere grote namen. Badr Hari lijkt mogelijk met pensioen te gaan, terwijl Alistair Overeem ook betrokken is bij een dopingzaak. Zijn team heeft geen verklaring afgegeven over het resultaat van de b-staal waaruit moet blijken of er inderdaad iets gebruikt is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws