Kans op 1 Miljoen verkeken voor Nederlandse MMA-vechter na zeldzaam trucje | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kans op 1 Miljoen verkeken voor Nederlandse MMA-vechter na zeldzaam trucje | video

Kans op 1 Miljoen verkeken voor Nederlandse MMA-vechter na zeldzaam trucje | video

Louis Glismann heeft de race naar Submission of the Year ingezet met zijn zeldzame 'inverted omoplata' op OKTAGON 43 tegen Melvin van Suijdam uit Nederland.

In MMA komen inverted omoplata submissions niet vaak voor, maar Glismann lukte het in Praag afgelopen weekend op OKTAGON MMA. In de weltergewicht wedstrijd van OKTAGON 43 nam Louis Glismann uit Denemarken het op tegen Melvin van Suijdam uit Nederland.

In de laatste seconden van de eerste ronde wist Glismann te verrassen een prachtige 'inverted omoplata'. Deze was met zo'n kracht ingezet, dat van Suijdam geen andere keuze had dan zo snel mogelijk te tappen.

Melvin van Suijdam ziet kans op 1 miljoen verdampen

Het officiële tijdstip van de onderbreking was 4:57 in de eerste ronde. Glismann maakte hiermee zijn vierde winst op rij, waarvan er drie op een submission manier waren. Daarnaast heeft Glismann ook submission-overwinningen op voormalige UFC-deelnemers Craig White en Emil Meek.

De Deen is een waar fenomeen en heeft hij slechts twee keer de scorekaarten van de jury tegen zich gehad bij zijn elf pro MMA-overwinningen. Van Suijdam gaat terug naar de tekentafel na het verbreken van zijn record van drie achtereenvolgende winstpartijen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws