Rico Verhoeven: 'Leg je leven niet in andermans handen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Leg je leven niet in andermans handen'

Rico Verhoeven: 'Leg je leven niet in andermans handen'

Rico Verhoeven is niet alleen wereldkampioen kickboksen, zakenman en acteur, maar kan ook als motivatie coach aan het werk.

Recentelijk werd Verhoeven op de proef gesteld doordat hij in de training een blessure opliep die hem een dag voor de aankondiging van zijn gevecht met Antoni Plazibat voorlopig op de reservebank zette. Niet alleen voor de topatleet was dit een zware teleurstelling maar ook voor de duizenden fans die de kampioen heeft.

Inmiddels geopereerd en begonnen aan het revalidatie proces is duidelijk dat Verhoeven zich niet van de wijs zal laten brengen. Op Instagram deelt hij dan ook een boodschap die veelzeggend is.

Rico Verhoeven als motivatie coach

"Kijkend naar mijn titels, ik tel ze. Wat gemakkelijk is, is met je vinger wijzen .... daarom was ik niet succesvol, daarom ben ik niet gelukkig, maar wat moeilijk is, is in de spiegel kijken en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en leven", schrijft Verhoeven.

"Want dan zijn de fouten aan jou en dat is behoorlijk confronterend, maar dat is de waarheid. Leg de verantwoordelijkheid van je eigen leven niet in andermans handen. Neem de regie en blijf de regie houden."

En dat is wat Verhoeven doet die verwacht na de zomer dan toch eindelijk tegen gevaarlijke Plazibat zijn titel te verdedigen. "Er wordt hard gewerkt aan het herstel van Rico", meld zijn management desgevraagd aan onze redactie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws