πŸŽ₯ Boksen voor je leven of betalen! Zo gaat dat in de gevangenis' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Boksen voor je leven of betalen! Zo gaat dat in de gevangenis'

πŸŽ₯ Boksen voor je leven of betalen! Zo gaat dat in de gevangenis'

Mannen die gevangen zitten in de Russische gevangenis moeten boksen om te overleven. Er is geen andere optie voor hen dan om deel te nemen aan de bokscompetities en te bewijzen hoe hard ze zijn.

Als zij weigeren om te boksen moeten zij elke maand veel geld betalen aan de maffiabazen die in de gevangenis de dient uitmaken. De gevangenen die willen boksen, moeten bewijzen dat ze het waard zijn om zich aan te sluiten bij een bende. Fighthaven kreeg videobeelden in handen die laten zien hoe dat er aan toe gaat.

Als ze hun talenten kunnen bewijzen, krijgen ze de kans om lijfwacht te worden van een machtige maffia baas binnen de gevangenis. De lijfwachten hebben veel respect en krijgen in ruil vaak voordelen zoals voedsel en extra privileges.

Het leven in de Russische gevangenis is moeilijk en gevaarlijk en boksen is vaak de enige manier om in leven te blijven. De mannen moeten hun kracht, vaardigheden en lef tonen om te overleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws