🎥 Badr Hari onthult reden om weer te gaan vechten: 'Hiervoor doe ik het' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari onthult reden om weer te gaan vechten: 'Hiervoor doe ik het'

🎥 Badr Hari onthult reden om weer te gaan vechten: 'Hiervoor doe ik het'

Badr Hari maakt deze zaterdag zijn opwachting tijdens Glory 88 Parijs, na eerder te hebben gezegd te zullen stoppen hebben zijn fans hem er van overtuigd er nog toe te doen.

Voor de fans van Badr Hari zal het zaterdagavond flink op de lippen bijten worden als hun idool terug keert naar de Glory ring tegen James McSweeney. Na eerder te hebben aangekondigd na zijn laatste wedstrijd tegen Alistair Overeem te zullen stoppen is het vuur weer terug. Maar zal hij als winnaar de ring uit stappen?

De fans zijn altijd belangrijk geweest voor Badr Hari en voor hen komt hij terug. "Dat is echt mijn motivatie, dat als je naar de ring loopt iedereen blij is", zegt Badr. "Menig fan koopt alleen al een kaartje voor de opkomst."

De fans motiveren Badr Hari voor comeback

Voor Badr is het duidelijk de fans hebben het vuur aangewakkerd, en deze hopen op een succesvolle afkoop. Te boek staande als een knock-out kanon hopen velen dat op deze manier Badr een knallende comeback zal maken.

Voor de fans die niet live aanwezig kunnen zijn in Parijs is er de mogelijkheid om via Videoland mee te kijken. Het Glory 88 programma start vanaf 19:30 uur op zaterdagavond 9 september.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws