HALL OF FAME: BERT KOPS Hall Of Fame
Hall Of Fame

HALL OF FAME: BERT KOPS

HALL OF FAME: BERT KOPS
HALL OF FAME: BERT KOPS

Olympisch sporter

In 1972 participeerde Kops mee op de Olympische spelen van München, tijdens een terroristische actie van Palestijnen vonden Israëlische worstelaars de dood. Onder hen Mark Slavin met wie hij een dag eerder nog had getraind. Geschokt door deze vorm van geweld keerde Bert Kops de Spelen voortijdig de rug toe.

Trainer van kampioenen en meer...

Heden ten dage traint Bert Kops kampioenen en aspiranten die groot willen worden in het MMA. Zoals MMA vechter Gegard Mousasi de wereldberoemde MMA-vechter die recentelijk van de UFC is overgestapt naar Bellator. Maar traint ook vechters voor de World Police and Fireman games, waar brandweermannen en politie agenten vanuit de hele wereld tegen over elkaar op de mat staan.

Inspirator en voorbeeld

Nog dagelijks traint Bert Kops vechters die onder zijn leiding tot grote hoogten komen, zo ook is hij een voorbeeld voor jeugdige vechters. In zijn sportcentrum waar de fijne kneepjes van het worstelen, MMA en kickboksen wordt onderwezen heerst respect voor de sport en elkaar.

Verdiende vermelding in de Hall of Fame

Wij eren pure vechtsporters als Bert Kops dan ook graag, vandaar deze vermelding in onze Hall Of Fame.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws