Wie is Rico Verhoeven? Hall Of Fame
Hall Of Fame

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser die momenteel uitkomt in de zwaargewichtdivisie van GLORY, waar hij regerend Glory Heavyweight Champion is. Hij is een professional sinds 2004 en nam ook deel aan de K-1, It's Showtime en SUPERKOMBAT-organisaties. Hij is momenteel gerangschikt als de nummer één zwaargewicht ter wereld. Verhoeven wordt sinds september 2014, toen de ranglijst voor het eerst werd opgesteld, voortdurend gerangschikt als de nummer één zwaargewicht kickbokser ter wereld.

Wat is de echte naam van Rico Verhoeven?

De echte naam van Ricco Verhoeven is Ricardo (Verhoeven)

Wat is de geboorte datum van Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is geboren op 10 april 1989 in Bergen op Zoom Nederland

Hoeveel kinderen heeft Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven heeft drie kinderen, twee dochters en een zoon.

Wanneer werd Rico Verhoeven voor het eerst kampioen kickboksen?

Op 21 juni 2014 werd Rico Verhoeven voor het eerst wereldkampioen kickboksen bij Glory Kickboxing.

Hoe heet de vriendin van Rico Verhoeven?

De vriendin van rico Verhoeven heet Naomy van Beem

Wat is Rico Verhoeven nog meer?

Naast zijn grote prestaties als topsporter is Rico een liefhebbende vader van twee dochters en een zoon. Hij is een veelgevraagde persoonlijkheid. Zijn verkoopbare uiterlijk en karakter, aangevuld met zijn spreekvaardigheid, maken hem zeer aantrekkelijk voor verschillende samenwerkingsverbanden. Hij was te zien in diverse Radio & TV shows, films, documentaires, series, commercials, magazines, vlogs en evenementen.

Het bereiken van de top ging niet zonder slag of stoot, vandaar dat het verhaal achter het succes van Rico er een is die verteld moet worden. Daarom werd zijn biografie in 2017 gepubliceerd in een boek met de toepasselijke titel ‘RICO’. Het ongelooflijke verhaal over Rico Verhoeven werd breed omarmd door het publiek en bombardeerde het boek tot een #1 bestseller. Rico wordt regelmatig geboekt als spreker in het openbaar voor verschillende bedrijven en organisaties, variërend van NGO's tot non-profitorganisaties en van professionele voetbalteams tot jongeren. Een verhaal over zijn weg naar succes, zijn mindset, tips en tricks en nog veel meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws