HALL OF FAME: MIKE PASSENIER Hall Of Fame
Hall Of Fame

HALL OF FAME: MIKE PASSENIER

HALL OF FAME: MIKE PASSENIER

Mike Passenier trainer van topvechters

Dat niet alle Hall Of Famers wereldkampioen moeten zijn geweest om in onze Hall Of Fame te worden opgenomen bewijst een man als Mike Passenier. Wie van vechtsporten houdt en op TV de ontwikkelingen volgt op bijvoorbeeld kickboks gebied, kan letterlijk en figuurlijk niet om Mike Passenier heen. Een man met een goede reputatie in de kickboks wereld. Trainer van topvechters zoals Badr Hari, Melvin Manhoef, Gokhan Saki, en Murthel Groenhart, die niet onverdienstelijk vechten aan de top van het kickboksen.

HALL OF FAME: MIKE PASSENIER

Ingewijd in het kickboksen door Gilbert Ballantine

De achtergrond van Mike Passenier ligt niet alleen in de vechtsporten, zo beoefende hij diverse sporten zoals voetbal. Op een dag ontmoette hij Gilbert Ballantine (oud wereldkampioen kickboksen), ging met hem trainen en ontdekte dat hij talent had voor deze sport. Dit kwam doordat hij naast voetbal ook al jong met kickboks training begon. Al snel ging Mike over tot het trainen van de pupillen van Ballantine, en niet zonder succes. En deed daar zijn ervaringen op als hij die nu overbrengt naar zijn vechters.

Serieus trainen maar wel met gevoel voor humor

Qua trainingen geven is Mike Passenier een gedreven man die van perfectie houdt. Er wordt dan ook serieus getraind in zijn sportschool Mikes gym, maar wel met ruimte voor humor. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat als je bij Mikes Gym onder de vleugels van Mike Passenier traint dat je echt wat leert. Niet alleen van hemzelf maar ook van de medeleerlingen waar je mee op de mat staat. Een ieder ademt tenslotte zijn training filosofie uit, als je de gemiddelde vechter die een training ondergaan heeft van Mike wat er als eerst in zijn of haar gedachten opkomt dan is dat, rechtdoorzee, no bullshit en het beste uit jezelf halen met zijn hulp.

Toekomstige kampioenen

Dat Mike Passenier niet stil zit in het trainen van huidige en toekomstige vechtsport kampioenen is duidelijk, naast het trainen kunnen zijn vechters ook bij hem terecht als zij met allerlei andere zaken of vragen zitten. Zo hoort dat in onze ogen ook, Mike Passenier ademt niet alleen uit dat hij een top vechtsport trainer is, maar ook dat hij in het leven genoeg ervaren heeft om andere te kunnen helpen. Een wel verdiende plek voor Mike Passenier in onze Hall Of Fame is dan ook op zijn plaats.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws