Max Verstappen en Rico Verhoeven samen in Brad Pitt-film? 'Perfecte match' Columns
Columns

Max Verstappen en Rico Verhoeven samen in Brad Pitt-film? 'Perfecte match'

Max Verstappen en Rico Verhoeven samen in Brad Pitt-film? 'Perfecte match'

Terwijl de Formule 1-coureurs op Silverstone de Britse Grand Prix afwerken, vinden er op het circuit ook opnamen plaats voor een nieuwe film met niemand minder dan Brad Pitt in een van de hoofdrollen.

Veel F1-coureurs zijn enthousiast over het project en zien het als een interessante toevoeging aan de sportwereld. Echter, Max Verstappen, de talentvolle Red Bull-coureur en huidige polesitter, lijkt minder betrokken te zijn bij de filmproductie.

Gevraagd naar zijn gedachten over de film tijdens een persmoment, gaf Verstappen aan dat hij er "totaal niet mee bezig" is. Voor hem ligt de focus volledig op zijn prestaties op de baan en de race die hij later die dag zal rijden. Verstappen lijkt weinig interesse te hebben in de glamourwereld van Hollywood en concentreert zich liever op zijn racecarrière.

Filmopnamen met Brad Pitt op Silverstone tijdens Britse Grand Prix zorgen voor opwinding

De film, waarin Brad Pitt de hoofdrol speelt, wordt geregisseerd door Joseph Kosinski, een bekende naam in de filmindustrie. Lewis Hamilton, de wereldkampioen Formule 1 en producent van de film, is nauw betrokken bij het project. De filmmakers hebben de F1-organisatie toestemming gekregen om op het circuit te filmen en hebben speciale voorzieningen gekregen, waaronder een eigen motorhome in de paddock en een garage in de pitstraat.

Hoewel Verstappen verwacht dat hij wellicht te zien zal zijn in de film, samen met andere coureurs, lijkt hij er weinig belang aan te hechten. Hij gelooft dat de film de Formule 1 mogelijk dramatischer zal neerzetten dan de realiteit. Desondanks heeft Verstappen een ontmoeting gehad met Brad Pitt tijdens de drivers' briefing en lijkt hij open te staan voor de mogelijkheid om in de film te verschijnen. Toch blijft zijn focus voornamelijk gericht op de race en laat hij het filmgebeuren aan anderen over.

Rico Verhoeven, vriend van Max Verstappen, zou rol in Brad Pitt-film kunnen spelen

Glory-kampioen Rico Verhoeven, die een goede vriend is van Verstappen, zou zeker een rol als acteur in deze film kunnen vervullen als het verhaal ook over Verstappen zelf zou gaan. Verhoeven, die bekend staat om zijn succes in het kickboksen, heeft ook interesse getoond in het nastreven van acteerwerk. Zijn vriendschap met Verstappen en het feit dat de twee van tijd tot tijd met elkaar trainen zouden hem geschikt kunnen maken voor een rol in de film naast Brad Pitt.

Wellicht zou Verhoeven een rol kunnen krijgen als personal trainer van Verstappen. Of dit ooit zal gebeuren is niet zeker. Terwijl de filmopnamen doorgaan op Silverstone, zal Verstappen zich concentreren op zijn pole-position en streven naar succes op het circuit. Voor nu lijkt hij zich weinig zorgen te maken over zijn eventuele betrokkenheid bij het filmproject met Brad Pitt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws