Rico Verhoeven doet aantal verrassende onthullingen! 'Filmrollen en meer' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven doet aantal verrassende onthullingen! 'Filmrollen en meer'

Rico Verhoeven doet aantal verrassende onthullingen! 'Filmrollen en meer'

Rico Verhoeven deelt enkele onthullingen in een segment van RTL Boulevard. Hij bespreekt zijn benadering ten opzichte van zijn kinderen, waarbij ze één dag per week hebben waarop hij geen foto's van hen mag maken.

Maar de kickbokser onthult ook zijn interesse in bepaalde filmrollen, en een opvallende keuze is het romantische drama Titanic, in plaats van een vechtfilm. "Natuurlijk, die film was zo episch." Echter, het dramatische einde van het verhaal, waarbij Jack overlijdt, zou hoogstwaarschijnlijk een heel andere wending hebben genomen als Rico de hoofdrolspeler was geweest. Met een knipoog zegt hij: "Ik had Rose gewoon eraf geduwd."

Rico Verhoeven maakt langverwachte terugkeer naar Glory-kickboksring na zware knieblessure

Rico Verhoeven, de bekroonde kickbokser, bereidt zich voor op zijn langverwachte terugkeer naar de Glory-kickboksring later dit jaar. Na een intensieve revalidatieperiode van een zware knieblessure, staat Verhoeven klaar om zijn krachten te meten met Tariq Osaro.

Rico Verhoeven doet aantal verrassende onthullingen! 'Filmrollen en meer'

Het gevecht belooft een spektakel te worden, aangezien fans uitkijken naar de sensationele actie die Verhoeven altijd levert. Met zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen zal Verhoeven ongetwijfeld alles geven om zijn indrukwekkende carrière voort te zetten en zijn positie als een van 's werelds topkickboksers te handhaven. Boksliefhebbers over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar dit spannende gevecht tussen twee titanen in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws