YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende Boks Nieuws
Boks Nieuws

YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende

YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende

YouTube-bokser Logan Paul zou om een rematch heeft gevraagd aan Floyd Mayweather Jr. Mayweather heeft beweerd dat een lid van Paul's team contact heeft opgenomen om te praten over een rematch.

De bokslegende vocht vorig jaar tegen YouTube-ster Paul in een achtronde oefenwedstrijd waarin Paul in een opmerkelijke prestatie overleefde. Zowel Mayweather als Paul hebben elkaar sindsdien verrot gescholden op social media. Paul beweerd dat hij nog een deel van zijn 15 miljoen moet krijgen die hij verwachtte te verdienen met het gevecht.

Mayweather heeft Paul beschuldigd van "misbruik" en gelooft dat de YouTube-ster zijn naam probeert uit te nutten. ,,Iemand van zijn team benaderde mij en zei dat Logan Paul nog een wedstrijd wilde doen. En dit is dezelfde man die zei dat hij niet betaald werd", zei Mayweather op de persconferentie vandaag om zijn nieuwste gevecht in Japan aan te kondigen.

Macht

,,Jullie moeten kijken naar deze jongens die macht najagen door de naam Floyd Mayweather te gebruiken. Ik weet niet precies wie contact heeft opgenomen, maar dit komt van dezelfde man die zei dat hij niet werd betaald en nu smeekt hij om een rematch."

De eerste wedstrijd tussen het paar afgelopen juni trok veel belangstelling en het evenement verkocht ongeveer een miljoen pay-per-views over de hele wereld. Paul heeft eerder beweerd dat hij na hun laatste gevecht nooit enige rivaliteit met de bokslegende zou aanwakkeren, maar is van plan om in de toekomst terug te keren naar de boksring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws