Boksicoon Mayweather (45) de ring in tegen beruchte kooivechter - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boksicoon Mayweather (45) de ring in tegen beruchte kooivechter

Boksicoon Mayweather (45) de ring in tegen beruchte kooivechter

Boksicoon Mayweather (45) de ring in tegen beruchte kooivechter Mikuru Asakura

De volgende wedstrijd van Floyd Mayweather staat gepland. De bokser zal het opnemen tegen MMA-vechter Mikuru Asakura tijdens een Rizin FF-evenement in Japan ergens in september. Dit maakte de organisatie gisteren bekend. De volledige details van het evenement, inclusief de regels, worden eind juni bekendgemaakt.

Rizin FF is een in Japan gevestigde MMA-organisatie waarmee Floyd Mayweather in het verleden heeft samengewerkt. Mayweather heeft deelgenomen aan drie oefenwedstrijd sinds hij in 2017 stopte met boksen. Mayweather werd afgelopen weekend opgenomen in de International Boxing Hall of Fame.

Nog niet uit gevochten

Meest recent domineerde hij Don Moore in mei in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten op een event die hij deelde met voormalig UFC-kampioen Anderson Silva. Mayweathers meest opvallende oefenwedstrijd was tegen YouTuber Logan Paul in juni 2021.

Daarvoor versloeg hij het kickboksfenomeen Tenshin Nasukawa in een gevecht dat ook plaatsvond onder de vlag van Rizin FF. De 45-jarige, algemeen beschouwd als een van de beste boksers van zijn generatie, liep weg van pro-boksen met een record van 50-0 na een knock-out overwinning op UFC-ster Conor McGregor.

Over Gerard Buddenberg

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page