'Zwaar genaaid!' Diego Sanchez dreigt met rechtszaak na verlies tegen Austin Trout Nieuws
Nieuws

'Zwaar genaaid!' Diego Sanchez dreigt met rechtszaak na verlies tegen Austin Trout

'Zwaar genaaid!' Diego Sanchez dreigt met rechtszaak na verlies tegen Austin Trout

Diego Sanchez UFC Hall of Famer, gelooft dat hij afgelopen vrijdag is benadeeld in zijn gevecht tegen Austin Trout bij BKFC Knucklemania 3.

De 41-jarige Sanchez beweert dat er geen vaseline op hem was aangebracht en dat Trout helemaal onder zat zodat zijn stoten niet effectief waren. Hij beweert dat de hoeveelheid vaseline op forel hem ervan weerhield zijn vaardigheden ten volle te benutten.

Sanchez dreigt BKFC voor de rechter te dagen vanwege de beschuldigingen van bedrog en om het verlies ongedaan te maken. "Allereerst heb ik geen vaseline gekregen!", zegt Sanchez op Instagram.

Diego Sanchez voelt zich genaaid in gevecht met Austin Trout

"Ten tweede voelde ik dat Vaseline helemaal op zijn schouder en zijn nek zat tijdens het gevecht, het was zo zwaar aangebracht dat ik de clinch niet kon gebruiken, dit is iedereen bedriegen, dus met dat gezegd zijnde, ik ben de zegevierende kampioen en ik tel dit als een overwinning."

Sanchez ziet graag zijn verlies teniet gedaan: "Hopelijk kunnen we het verlies terugdraaien. Ik ga binnenkort met mijn advocaat praten. God staat altijd achter me." In de tussentijd vinden collega vechters van Sanchez dat deze zich aanstelt en een slechte verliezer is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws