Uit het boekje! Brute knock-out tijdens boksklassieker (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Uit het boekje! Brute knock-out tijdens boksklassieker (video)

Uit het boekje! Brute knock-out tijdens boksklassieker (video)

Isaac Hardman is een zeer getalenteerde Australische middengewicht bokser. Deze had afgelopen weekend een top wedstrijd. De atleet bokste in de Gold Coast van Australië tijdens een show met als headliner de wedstrijd tussen Mairis Briedis en Jai Opetaia.

Hardman mocht getuige zijn van de grote overwinning van zijn landgenoot Opetaija, die Briedis versloeg en wereldkampioen werd. Maar velen waren veel meer gefascineerd door Hardman zelf. De 22-jarige middengewicht bokser was al in de eerste ronde klaar met zijn werk tegen Beau Hartas.

Wat een klap

En met een klap die eigenlijk moeilijk te omschrijven is, kun je het beste zelf kijken. Een meer dan indrukwekkende prestatie van deze 26-jarige wiens beste wedstrijden nog moeten komen. Na een optreden als dit zullen er zeker meer mensen zijn die hem een ​​kans geven zodra ze hem ergens zien vechten.

Zijn bijnaam is tenslotte "Hoofdsplijter", wat we zouden kunnen vertalen als een man die hoofden in tweeën splitst. Opetaija vocht overigens zelf met een gebroken kaak zijn wedstrijd uit om kampioen te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws