Bikkel! Bokser vecht met gebroken kaak titelgevecht uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bikkel! Bokser vecht met gebroken kaak titelgevecht uit

Bikkel! Bokser vecht met gebroken kaak titelgevecht uit

Jai Opetaia vocht met gebroken kaak afgelopen zaterdag tegen Mairis Briedis en wist diens wereldtitel af te pakken. Briedis van zijn kant liep een gebroken neus op in de vierde ronde. Ook hij negeerde zijn blessure terwijl hij probeerde binnen het stootbereik van de grotere Opetaia te komen.

Jai Opetaia heeft op bewonderenswaardige wijze door de pijn van een gebroken kaak gevochten om IBF-kampioen cruisergewicht Mairis Briedis van de troon te stoten. Afgelopen zaterdagavond boekte Opetaia een krap unaniem besluit door in 12 ronden te winnen in het Gold Coast Convention Centre in Queensland, Australië.

Ik wist van niks

De 27-jarige Opetaia liep de kaakblessure vroeg in de wedstrijd op. Wellicht als gevolg van een van de vele uppercuts waarmee de kampioen Briedis hem tijdens het gevecht raakte. ,,Ik wist niet dat zijn kaak gebroken was tot de 11e ronde. Toen kon je duidelijk zien dat er iets echt mis mee was", zei Opetaia's trainer Mark Wilson na de wedstrijd (gaat verder onder video).

Opetaia werd volledig gedomineerd in de kampioenschap rondes van negen tot en met twaalf. Hij had het geluk dat Briedis niet genoeg van zijn grote schoten kon uitdelen om een ​​knock-out te scoren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws