Jake Paul geeft Fury deadline om 'uit zijn schuilplaats te komen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul geeft Fury deadline om 'uit zijn schuilplaats te komen'

Jake Paul geeft Fury deadline om 'uit zijn schuilplaats te komen'

Tommy Fury heeft nog minder dan 72 uur om te bewijzen dat hij naar Amerika kan reizen, anders mist hij de bokswedstrijd met Jake Paul. De twee bittere rivalen hadden ingestemd met een confrontatie in Madison Square Garden in New York City op 6 augustus.

Voor het gevecht zou de broer van boksicoon Tyson Fury voor het eerst een bedrag van zeven cijfers verdienen. Jake Paul heeft Tommy Fury een deadline gesteld voordat hij op zoek gaat naar een nieuwe tegenstander.

Nu is de wrok van het paar op het scherpst van de snede nadat Fury werd verhinderd aan boord te gaan van een vlucht naar New York, om deel te nemen aan een persconferentie door Homeland Security. De 23-jarige werd vastgehouden op Heathrow en moet nog een bezoek brengen aan de Amerikaanse ambassade om te proberen de situatie op te lossen.

Een kans

Nu staat Paul, 25, op het punt zijn plannen met Fury te schrappen en over te gaan naar een nieuwe tegenstander. Omdat hij beweert dat hij de keuze heeft uit drie anderen om in plaats daarvan het hoofd te bieden.

Hij ging gisteravond naar Twitter om te verklaren: ,,Tommy is woensdagochtend officieel uit het gevecht als hij niet naar de ambassade gaat of uit zijn schuilplaats komt. Drie andere tegenstanders stonden in de rij. Ik ben anders gebouwd.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws