UFC-icoon Jose Aldo en bokslegende Mayweather in gesprek voor gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

UFC-icoon Jose Aldo en bokslegende Mayweather in gesprek voor gevecht

UFC-icoon Jose Aldo en bokslegende Mayweather in gesprek voor gevecht

Jose Aldo, de voormalige UFC-vedergewicht kampioen zegt dat hij en Floyd Mayweather hebben afgesproken om later dit jaar tegen elkaar te boksen in een oefenwedstrijd.

Even nadat hij zijn professionele boksdebuut had gemaakt afgelopen vrijdag in Rio de Janeiro, gaf Aldo aan dat hij en Mayweather hebben afgesproken om later dit jaar tegen elkaar te boksen in een oefenwedstrijd.

Jose Aldo zegt dat boksdeal met Floyd Mayweather bijna rond is

"Zijn team heeft al ingestemd, mijn team ook", vertelde Aldo aan MMA Fighting. "We wachten nu om de deal rond te krijgen." Aldo versloeg Emmanuel Zambrano binnen zes ronden en won vrijdag via punten. Met twee juryleden die het 60-54 scoorden, terwijl één het 59-55 oordeelde.

De 36-jarige Aldo heeft al weer een bokswedstrijd op het programma staan, een rematch met Jeremy Stephen op Jorge Masvidal's Gamebred Boxing 4 event op 1 april. Mayweather ging in 2017 met pensioen nadat hij Conor McGregor had tegengehouden in een lucratieve crossover-bokswedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws