UFC-vechter Tafa kan fluiten naar dikke bonus na brute knock-out op tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter Tafa kan fluiten naar dikke bonus na brute knock-out op tegenstander

UFC-vechter Tafa kan fluiten naar dikke bonus na brute knock-out op tegenstander

Justin Tafa is blij met hoe hij zijn UFC 284 gevecht afgelopen zaterdag afhandelde met een zogenaamde Walk Off knockout op Parker Porter. Maar is ook verrast dat hij geen extra bonus kreeg.

Het zwaargewicht scoorde een snelle en meedogenloze knock-out over Parker Porter op UFC 284 van zaterdag in de RAC Arena in Perth, Australië. Tafa bracht Porter in slechts 66 seconden in slaap. Een beter knock-out kon hij haast niets scoren.

UF'er Justin Tafa loopt bonus mis

"Er gaat niets boven een walk-off KO in Australië, je thuisland, geboorteplaats", vertelde Tafa aan verslaggevers op de UFC 284 persconferentie na afloop. Echter verbaasde het hem geen extra 50.000 bonus te hebben gekregen.

De 29-jarige heeft nu voor het eerst opeenvolgende overwinningen in de UFC en is blij met de overwinning en enkele van de vorderingen die hij heeft gemaakt. Tafa hoopt op een snelle terugkeer. Hij wil meedoen aan de UFC 287 in Miami op 8 april.

"Ik denk aan dat event waar Israel Adesanya ook vecht", zei Tafa over zijn wens. "Mijn kleine broertje (Junior Tafa ex Glory kickbokser. Red), vecht daar misschien ook, dus ik wil daar bij zijn weet je, daar wat geld voor een vliegticket besparen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws