Topbokser Conor Benn gepakt op doping! Gevecht tegen Manny Pacquiao aan zijden draadje Boks Nieuws
Boks Nieuws

Topbokser Conor Benn gepakt op doping! Gevecht tegen Manny Pacquiao aan zijden draadje

Topbokser Conor Benn gepakt op doping! Gevecht tegen Manny Pacquiao aan zijden draadje

De voorgenomen terugkeer van Conor Benn in de ring wordt in twijfel getrokken nadat UKAD de weltergewicht-ster voorlopig geschorst vanwege zijn twee mislukte dopingtests. Waardoor zijn gevecht met Manny Pacquiao aan een zijden draadje komt te hangen.

Nadat hij door de WBC was vrijgesproken van opzettelijk dopinggebruik, leek Benn klaar om terug te keren. Maar dat lijkt nu onwaarschijnlijk nadat Benn in maart door UKAD werd geschorst zo kwam vandaag naar buiten.

Benn werd vorige maand door UKAD voorlopig geschorst vanwege zijn twee mislukte dopingtesst op clomifeen, waardoor zijn voorgestelde terugkeer naar de ring deze zomer in grote twijfel word gebracht.

Conor Benn voorlopig geschorst na doping overtreding

Nadat hij eerder dit jaar werd vrijgesproken van opzettelijk dopinggebruik door de WBC, die zijn mislukte tests toeschreef aan een hoge consumptie van eieren, heeft de weltergewicht zijn zinnen gezet op een terugkeer in actie in de zomer.

Met de legendarische Manny Pacquiao en Chris Eubank jr beiden als potentiële tegenstanders. Benn is onder voorlopige schorsing is geplaatst door UKAD, dat opereert onder de strikte regels van het World Anti-Doping Agency.

Wat betekent dat elke poging om zijn comeback te vergemakkelijken kan leiden tot sancties. Dat geldt zeker voor promotor Eddie Hearn, die onlangs aan Mail Sport vertelde dat hij een wedstrijd tussen Benn en Eubank wilde herschikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws