Bokslegende Manny Pacquiao 2023 de ring in! Tekent bij Rizin Nieuws
Nieuws

Bokslegende Manny Pacquiao 2023 de ring in! Tekent bij Rizin

Bokslegende Manny Pacquiao 2023 de ring in! Tekent bij Rizin

Bokslegende Manny Pacquiao verscheen vandaag in de uitzending van Rizin FF 40. Hij kondigde zijn voornemen aan om in 2023 te vechten voor de organisatie.

"Een paar maanden geleden was ik hier als gast en vandaag heb ik een zeer opwindende aankondiging vanavond", zei Pacquiao tijdens een optreden in de ring. “Ik heb afgesproken met Rizin om volgend jaar te vechten."

"De datum wordt binnenkort bekend gemaakt en ook mijn tegenstander die Rizin zal kiezen. Ik sta open en ben opgewonden om tegen een Japanse bokser te vechten."

Manny Pacquiao de ring weer in

Pacquiao, 44, en Rizin FF-president Nobuyuki Sakakibara kondigden voor het publiek in Saitama Super Arena buiten Tokio aan dat de voormalige wereldkampioen bokser volgend jaar de Rizin FF-ring zal betrede. Maar maakte niet duidelijk met wie of onder welke regels hij dat zal doen.

Pacquiao is niet de eerste legendarische bokser die met Rizin samenwerkt. Zijn oude rivaal en eenmalige tegenstander Floyd Mayweather heeft ook in een paar oefenwedstrijden met de organisatie gevochten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws