Tommy Fury (24) wil tegen 54-jarige bokslegende de ring in: 'Echte grootheid' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tommy Fury (24) wil tegen 54-jarige bokslegende de ring in: 'Echte grootheid'

Tommy Fury (24) wil tegen 54-jarige bokslegende de ring in: 'Echte grootheid'

Tommy Fury, bekend om zijn ongeslagen boksrecord, is in gesprek voor een demonstratiegevecht tegen de legendarische bokser Roy Jones Jr.

Dit nieuws, onthuld door zijn vader John Fury in een interview met Express Sport, heeft geleid tot veel discussie in de bokswereld. Tommy is de jongere broer van boksicoon Tyson Fury.

De controverse rond het Leeftijdsverschil

Er is aanzienlijk commentaar op de keuze van Tommy Fury om de ring te betreden tegen een veel oudere tegenstander. Roy Jones Jr., 54 jaar oud, staat bekend om zijn indrukwekkende carrière, maar sommige fans en critici betwijfelen of een gevecht met de veel jongere Fury wel eerlijk is.

John Fury sprak over de gesprekken met Jones Jr.: “We spreken met Roy Jones Jr; we kunnen iets met hem doen. Roy Jones Jr is een geweldige kerel, een stand-up man, en een hall-of-fame grootheid.” Hij benadrukte dat het om een demonstratiegevecht zou gaan.

Tommy Fury's recentelijke successen

Tommy Fury, met een record van 10-0, heeft recentelijk overwinningen behaald op bekende namen zoals KSI en Jake Paul. Zijn ongeslagen status maakt hem een interessante tegenstander voor de ervaren Jones Jr.

Roy Jones Jr., met een record van 66-10, vocht voor het laatst in april tegen voormalig UFC-kampioen Anthony Pettis. In 2020 had hij een demonstratiegevecht tegen Mike Tyson.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws