Vechtbaas kondigt belangrijk UFC-titelgevecht aan en meer..... MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtbaas kondigt belangrijk UFC-titelgevecht aan en meer.....

Vechtbaas kondigt belangrijk UFC-titelgevecht aan en meer.....

Dana White, de CEO van UFC, heeft tijdens Thanksgiving vandaag een reeks aankondigingen gedaan via sociale media. Een van de belangrijkste aankondigingen was de locatie voor UFC 298.

Dit evenement, dat gepland staat op 17 februari, wordt geleid door vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski die zijn titel verdedigt tegen Ilia Topuria. UFC 298 vindt plaats in het Honda Center in Anaheim, Californië.

Daarnaast onthulde White dat het hoofdgevecht van het Fight Night-evenement op 10 februari in Las Vegas een middengewicht gevecht zal zijn tussen de constant hoog gerangschikte Jack Hermansson en de opkomende ster Joe Pyfer.

Alexander Volkanovski vs. Ilia Topuria

Hermansson, bijgenaamd "The Joker", vecht voor het eerst in meer dan een jaar. Zijn laatste gevecht was in december tijdens UFC Orlando, waar hij verloor van Roman Dolidze via TKO in de tweede ronde. Hermansson heeft twee van zijn laatste drie gevechten verloren, waaronder een split decision tegen de huidige middengewicht kampioen Sean Strickland.

Joe Pyfer daarentegen heeft een 3-0 record sinds hij een UFC-contract verdiende in de Contender Series, waarbij hij al zijn tegenstanders in de octagon heeft verslagen. Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden tussen een ervaren vechter en een rijzende ster in de middengewichtklasse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws