🎥 TikTok-ster Bryce Hall kan echt knokken en wint Bare-Knuckle Boksdebuut! 'Geen mietje' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 TikTok-ster Bryce Hall kan echt knokken en wint Bare-Knuckle Boksdebuut! 'Geen mietje'

🎥 TikTok-ster Bryce Hall kan echt knokken en wint Bare-Knuckle Boksdebuut! 'Geen mietje'

Bryce Hall de bekende TikTok-ster heeft afgelopen nacht zijn bokshandschoenen uitgetrokken voor zijn debuut in het bare-knuckle boksen en sloeg Gee Pere knock-out.

De wedstrijd in het co-main event van Bare Knuckle Fighting Championship 48 begon spectaculair: met een paar rechterhoeken op de kaak sloeg Hall Perez binnen enkele seconden neer. Perez stond weer op en landde goede stoten, terwijl Hall agressief voorwaarts bleef gaan en een takedown uitvoerde die het achterhoofd van Perez verwondde.

Bryce Hall slaat Gee Pere knock-out in Bare-knuckle debuut

De eerste ronde eindigde met Perez die klaagde over pijn aan zijn linkerelleboog, maar de dokter stond hem toe om door te gaan naar de tweede ronde. Perez, een linkshandige, kon duidelijk zijn linkerarm niet gebruiken, maar slaagde er toch in om Hall in gevaar te brengen met alleen zijn rechterarm.

Aan het einde van de ronde werd Perez echter geadviseerd om niet verder te gaan, waardoor Hall de overwinning via TKO (Technische Knock Out. red), behaalde.

De jonge influencer, die in 2021 zijn enige wedstrijd in het traditionele boksen had verloren door een stopzetting in de derde ronde, heeft meer dan 30 miljoen volgers op sociale mediaplatforms, waardoor hij meteen een van de meest populaire atleten is onder de vlag van BKFC. Perez stond voor de wedstrijd op 3-0 in de sport met een reeks van knockouts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws