Jake Paul maakt UFC vechtbaas af en steekt veer in reet Elon Musk! 'De echte eindbaas' Nieuws
Nieuws

Jake Paul maakt UFC vechtbaas af en steekt veer in reet Elon Musk! 'De echte eindbaas'

Jake Paul maakt UFC vechtbaas af en steekt veer in reet Elon Musk! 'De echte eindbaas'

Jake Paul maakt korte metten met de in zijn ogen hebberige UFC baas Dana White en prijst Elon Musk de hemel in omdat deze geen verdiensten wil opstrijken uit zijn gevecht met Mark Zuckerberg.

Op Twitter sprak Jake Paul gisteren zijn waardering uit aan Elon Musk die verklaarde dat alle verdiensten van zijn gevecht tegen Facebook baas Mark Zuckerberg naar een goed doel zullen gaan. Jake Paul valt over her feit dat Dana White geld verdient aan het verkopen van merchandise zoals T-shirt die het gevecht promoten.

"Elon Musk is de echte baas der bazen. Ondertussen verkoopt Dana White Musk Zuck-t-shirts. Dit is hoe je het doet", schrijft Jake Paul op social media terwijl hij Musk zijn diensten aanbiedt. "Allemaal voor het goede doel. Het zou geweldig zijn om sommige procedures te gebruiken om een ​​pensioenplan voor strijders op te zetten. Elon - Ik ben er helemaal voor om op welke manier dan ook te helpen."

Jake Paul's kritiek op Dana White neemt toe

De spanning tussen Jake Paul en UFC-baas Dana White bereikt hiermee een nieuw hoogtepunt na maandenlange onenigheid over de betaling van UFC-vechters en het ontbreken van een pensioenplan voor deze atleten. Paul heeft herhaaldelijk kritiek geuit op White en heeft onlangs extra uitgehaald, nadat het nieuws over White's plannen om te profiteren van het gevecht tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg bekend werd.

Paul heeft aangegeven dat White hypocriet is door betrokken te raken bij evenementen buiten de UFC, terwijl hij volgens Paul niet voldoende aandacht heeft besteed aan de zorgen van UFC-vechters. Deze ontwikkeling heeft de bestaande verdeeldheid tussen de twee verder vergroot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws