Ticketverkoop Fury vs. Whyte uitgebreid: 'Zal records breken' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ticketverkoop Fury vs. Whyte uitgebreid: 'Zal records breken'

Ticketverkoop Fury vs. Whyte uitgebreid: 'Zal records breken'

Tyson Fury tegen Dillian Whyte wordt het grootste gevecht in de Britse boksgeschiedenis. Fury verdedigt zijn WBC zwaargewicht titel tegen Whyte in een volledig Brits onderonsje op 23 april in het Wembley Stadium in Londen, Engeland.

Wembley heeft meestal een capaciteit van 90.000 fans voor de meeste van zijn sportevenementen. Er is echter zoveel vraag naar kaarten dat de lokale overheid toestemming heeft gegeven om de capaciteit uit te breiden tot 94.000.

Grootste boksgevecht ooit

Als gevolg hiervan wordt het gevecht het grootste in de Britse boksgeschiedenis, omdat het de vorige hoogste opkomst voor een gevecht zal breken. De kaartjes gaan vandaag in de verkoop. Fury is niet de enige uit zijn familie die te zien zal zijn, diens jongere broer Tommy Fury komt ook in actie als hij het opneemt tegen Daniel Bocianski.

Het gevecht tussen Fury en Whyte is in ons land live te zien op online streamingdienst ViaPlay. Inmiddels is ook de volledige undercard voor het event bekend gemaakt en hieronder bekijken.

Anthony Cacace vs Jonathan Romero
Isaac Lowe vs Nick Ball
David Adeleye vs Chris Healey
Tommy Fury tegen Daniel Bocianski

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws