Tommy Fury wil loser Jake Paul door de ring slaan (video) Nieuws
Nieuws

Tommy Fury wil loser Jake Paul door de ring slaan (video)

Tommy Fury wil loser Jake Paul door de ring slaan (video)

Tommy Fury zegt dat de herkansing tussen Jake Paul en Tyron Woodley "de slechtste zes boksrondes" was die hij ooit heeft gezien. Sterker nog de Brit wil Paul door de ring slaan.

De jongere broer van bokskoning Tyson Fury zegt dat hij nog onafgemaakte zaken heeft met Jake Paul. Hij is het beu om de schuld te krijgen van een ongeluk waarvan hij zegt dat het buiten zijn controle was.

Fury is het onderwerp geweest van spot door de YouTuber die bokser is geworden, sinds hij zich terugtrok uit de oorspronkelijk geplande december wedstrijd met Paul. Fury trok zich terug vanwege een gebroken rib en een borstontsteking die hij opliep in de training.

Losers

Met Fury buitenspel, ging Paul met Woodley de ring in en schakelde hij de voormalige UFC-kampioen weltergewicht uit in de zesde ronde via KO in een verder saai gevecht. Fury verscheen woensdag op The MMA Hour en reageerde op Paul's beschuldigingen dat hij bang was en bekritiseerde het gevecht dat Paul en Woodley allebei achterlieten in zijn kielzog.

“Iedereen die ook maar een seconde denkt dat dit allemaal nep en bullshit is, kan nog een keer nadenken, want waarom zou ik me in hemelsnaam terugtrekken uit deze strijd? Ik werd goed betaald en ik ben gewend om tegen echte vechters te vechten', vertelde Fury aan Ariel Helwani, gastheer van The MMA Hour.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws